• info@czechtravelpress.cz
Czech Travel Press
  • Úvodní stránka
  • O nás
    • Úvod
    • Aktuálně
    • Historie CTP
    • Osobnosti
  • Co nabízíme
  • Stát se členem
  • Kontakty
  • Naši členové
  • Pozvánky
  • Kronika
  • Soutěže
  • Cestujeme
  • Recenze

Naši partneři

czechtourism
Klub českých turistů
Znovín
Panevropská univerzita
Alpy
Alpenverein
Jílové

Gastronomie a cestovní ruch

Michelinští šéfkuchaři vaří v alpských salaších

Unikátní koncept, realizován v netradičních a dech beroucích, ale těžko dostupných vysokohorských salaších (pěší výstup k malze Malins trvá z vesničky Sauris di Sopra téměř 2 hodiny, kyvadlově organizovaným off-roadem pro účastníky akce nezapomenutelnou půlhodinku), je díky 5ti michelinským* a 6ti uznávaným* šéfkuchařům zárukou spokojenosti a splněným příslibem vysokého gastronomického zážitku.

 

Všech jedenáct šéfkuchařů převádí své mistrovství naživo před publikem, které má následně možnost pokrmy podtrhující mimořádnou gastronomickou specifičnost Carnie ochutnat.

 

Programem provází známý moderátor a osobnost italské gastronomie Fabrizio Nonis a Veronica Defilippis.

 

Pro rezervaci místa na michelinský oběd a live cooking show kontaktujte redakci na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., telefonicky na čísle +420 777 178 871, případně samotné organizátory eventu na www.cuciniamocon.it.

(Naše fotografie pochází ze salaše Malins, kterou spravuje italský restauratér Mario Nassivera.)

*Hvězdná sestava:

  • Nicola Portinari (2 hvězdy Michelin - Ristorante La Peca - Vicenza)
  • Fabrizia Meroi (1 hvězda Michelin - Ristorante Laite – Belluno)
  • Luca Veritti (1 hvězda Michelin, Met Restaurant, Hotel Metropole - Benátky)
  • Terry Giacomello (1 hvězda Michelin, Ristorante Inkiostro - Parma)
  • Giuliano Baldessari (1 hvězda Michelin - Ristorante Aqua Crua - Vicenza)

a jejich uznávané kolegyně a kolegové

  • Sonia Peronaci - zakladatelka nejznámějšího italského blogu s recepty Giallo Zafferano a televizní moderátorka show ”Una sorpresa da chef" a "Le ricette di Sonia"
  • Roberta Clapiz - Osteria con cucina Al Gan Comeglians, Udine
  • Hirohiko Shoda - japonský šéfkuchař známý z kulinářských show TV kanálu SKY ”Ciao Sono Hiro" a " La Prova del Cuoco" na kanálu RAI
  • Giacomo Della Pietra - Osteria da Alvise – Sutrio, Udine
  • Max Mariola - šéfkuchař známý z kulinářské show kanálu Gambero Rosso "I panini li fa Max"
  • Stefano Buttazzoni - Ristorante Margò - Hotel La Perla - Udine

© 2025 Czechtravelpress. All Rights Reserved. Designed By MaraXa
  • Úvodní stránka
  • O nás
    • Úvod
    • Aktuálně
    • Historie CTP
    • Osobnosti
  • Co nabízíme
  • Stát se členem
  • Kontakty