Unikátní koncept, realizován v netradičních a dech beroucích, ale těžko dostupných vysokohorských salaších (pěší výstup k malze Malins trvá z vesničky Sauris di Sopra téměř 2 hodiny, kyvadlově organizovaným off-roadem pro účastníky akce nezapomenutelnou půlhodinku), je díky 5ti michelinským* a 6ti uznávaným* šéfkuchařům zárukou spokojenosti a splněným příslibem vysokého gastronomického zážitku.
Všech jedenáct šéfkuchařů převádí své mistrovství naživo před publikem, které má následně možnost pokrmy podtrhující mimořádnou gastronomickou specifičnost Carnie ochutnat.
Programem provází známý moderátor a osobnost italské gastronomie Fabrizio Nonis a Veronica Defilippis.
Pro rezervaci místa na michelinský oběd a live cooking show kontaktujte redakci na emailu
(Naše fotografie pochází ze salaše Malins, kterou spravuje italský restauratér Mario Nassivera.)
*Hvězdná sestava:
- Nicola Portinari (2 hvězdy Michelin - Ristorante La Peca - Vicenza)
- Fabrizia Meroi (1 hvězda Michelin - Ristorante Laite – Belluno)
- Luca Veritti (1 hvězda Michelin, Met Restaurant, Hotel Metropole - Benátky)
- Terry Giacomello (1 hvězda Michelin, Ristorante Inkiostro - Parma)
- Giuliano Baldessari (1 hvězda Michelin - Ristorante Aqua Crua - Vicenza)
a jejich uznávané kolegyně a kolegové
- Sonia Peronaci - zakladatelka nejznámějšího italského blogu s recepty Giallo Zafferano a televizní moderátorka show ”Una sorpresa da chef" a "Le ricette di Sonia"
- Roberta Clapiz - Osteria con cucina Al Gan Comeglians, Udine
- Hirohiko Shoda - japonský šéfkuchař známý z kulinářských show TV kanálu SKY ”Ciao Sono Hiro" a " La Prova del Cuoco" na kanálu RAI
- Giacomo Della Pietra - Osteria da Alvise – Sutrio, Udine
- Max Mariola - šéfkuchař známý z kulinářské show kanálu Gambero Rosso "I panini li fa Max"
- Stefano Buttazzoni - Ristorante Margò - Hotel La Perla - Udine