• info@czechtravelpress.cz
Czech Travel PressCzech Travel Press
  • Úvodní stránka
  • O nás
    • Úvod
    • Aktuálně
    • Historie CTP
    • Osobnosti
  • Co nabízíme
  • Stát se členem
  • Kontakty
Doporučujeme
Festival Rosa Bohemica láká na II. ročník - 13. 6. 2022 20:11
Zpráva z výboru CTP 11.5.2022 - 24. 5. 2022 21:16
VisitMalta se opět stane oficiálním destinačním partnerem Manchester United - 10. 8. 2022 19:29
Tůně i upravený potok v lesích u Letohradu zmírňují sucho - 11. 8. 2022 9:46

Vyhledávání

  • Naši členové
  • Pozvánky
  • Kronika
  • SOUTĚŽE
  • Travel Magazine
  • Recenze

Naši partneři

czechtourism
BVV
Travelink
VSO
Klub českých turistů
Anno vino
Templářské sklepy
Znovín
Teak art

Kulinářský zážitek na úpatí Machu Picchu

Největší hvězdou peruánské kuchyně je quinoa

Za posledních deset let urazila tahle nenápadná obilovina neuvěřitelnou cestu z malých peruánských horských políček až do supermarketů v celém světě, včetně těch českých, moravských a slezských.

Polévka z quinoy doprovází mé cestování do Peru od samého počátku. Byla to nejběžnější polévka, kterou vám nabídli téměř v každé restauraci po celém Peru. Nikdy nezklamala. Ať už byla jen ze zeleniny, nebo z kuřete, vždycky byla dobře dochucená a dodávala sílu a energii. Jedl jsem jí moc rád a vůbec jsem netušil, že do sebe láduji nějakou superpotravinu, které se bude za pár let klanět celý svět. Quinoa byla jídlem chudých lidí.Quinoa

  • Facebook
  • Twitter
© 2018 Czech Travel Press
  • Úvodní stránka
  • O nás
    • Úvod
    • Aktuálně
    • Historie CTP
    • Osobnosti
  • Co nabízíme
  • Stát se členem
  • Kontakty