• info@czechtravelpress.cz
Czech Travel PressCzech Travel Press
  • Úvodní stránka
  • O nás
    • Úvod
    • Aktuálně
    • Historie CTP
    • Osobnosti
  • Co nabízíme
  • Stát se členem
  • Kontakty
Doporučujeme
Lákavá pozvánka z Rakouska - 2. 12. 2022 20:03
Zpráva z výboru CTP 11.5.2022 - 24. 5. 2022 21:16
Do Německa za událostmi - 11. 3. 2023 21:29
Holiday World i Region World návštěvnicky úspěšné - 22. 3. 2023 12:56

Vyhledávání

  • Naši členové
  • Pozvánky
  • Kronika
  • SOUTĚŽE
  • Travel Magazine
  • Recenze

Naši partneři

czechtourism
BVV
Klub českých turistů
Anno vino
Templářské sklepy
Znovín
Panevropská univerzita
Alpy
Alpenverein
Travelink

Kulinářský zážitek na úpatí Machu Picchu

Největší hvězdou peruánské kuchyně je quinoa

Za posledních deset let urazila tahle nenápadná obilovina neuvěřitelnou cestu z malých peruánských horských políček až do supermarketů v celém světě, včetně těch českých, moravských a slezských.

Polévka z quinoy doprovází mé cestování do Peru od samého počátku. Byla to nejběžnější polévka, kterou vám nabídli téměř v každé restauraci po celém Peru. Nikdy nezklamala. Ať už byla jen ze zeleniny, nebo z kuřete, vždycky byla dobře dochucená a dodávala sílu a energii. Jedl jsem jí moc rád a vůbec jsem netušil, že do sebe láduji nějakou superpotravinu, které se bude za pár let klanět celý svět. Quinoa byla jídlem chudých lidí.Quinoa

  • Facebook
  • Twitter
© 2018 Czech Travel Press
  • Úvodní stránka
  • O nás
    • Úvod
    • Aktuálně
    • Historie CTP
    • Osobnosti
  • Co nabízíme
  • Stát se členem
  • Kontakty