Dne 6.3.2019 proběhla ve velkolepých prostorách na Francouzském velvyslanectví Buquoyského paláce na Malé Straně tisková konference za účasti restauratérů, velvyslance Francie a 20 novinářů.
Jedinečná příležitost vychutnat si francouzskou kuchyni. 21. března 2019 na 5 000 kuchařů po celém světě oslaví na počátku jara již popáté francouzskou kuchyni během akce z názvem Goût de / Good France.
V jeden den 21. března nabídnou šéfkuchaři restaurací po celém světě hostům francouzské exkluzivní menu, případně připraví celý francouzský týden. Tento kulinářský večer je mezinárodní akcí gurmánů vyznávajících francouzský styl. Podstatou akce je moderní, zdravá kuchyně s místními a regionálními produkty, inspirovaná Francií, nově interpretovaná a doprovázená francouzskými víny a lihovinami. Tak vypadají také menu, která nabídnou 21. 3. 2019 české restaurace, bistra a kantýny svým hostům. Každý šéfkuchař se musí se přihlásit na internetových stránkách Goût de / Good